5 TIPS ABOUT خواص عناب خشک نی نی سایت YOU CAN USE TODAY

5 Tips about خواص عناب خشک نی نی سایت You Can Use Today

5 Tips about خواص عناب خشک نی نی سایت You Can Use Today

Blog Article

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

به طوری کلی عناب در طب سنتی طب سردی دارد و باید با مصلحاتی مانند سپستان خورده می‌شود تا باعث سردی در معده نشود. از نظر طب سنتی، عناب خشک خواص زیر را برای بدن دارد:

شما می‌توانید این میوه را به صورت آب میوه و خشک‌شده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

عناب به طور گسترده در طب جایگزین برای بهبود کیفیت خواب و عملکرد مغز استفاده می‌شود. تحقیقات جدید نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌های منحصربه‌فرد عناب می‌توانند عامل این تأثیرات مثبت باشند. این تحقیقات نشان داده است که عصاره میوه و دانه عناب باعث افزایش زمان و کیفیت خواب در موش‌ها می‌شود.

علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک می‌کند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماری‌های کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگ‌های کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.

عناب حتی در جلوگیری از پوکی استخوان، استحکام استخوان‌ها و آرتروز نیز تاثیر دارد.

عصاره‌های کنسانتره کربوهیدراتی محلول در آبِ میوه‌های عناب ازجمله گلوکز، فروکتوز، پلی‌ساکارید پکتین و هِمی‌سلولز، از طریق کاهش قرار گرفتن مخاط روده در معرض آمونیاک سمی و سایر ترکیبات مضر، در حفظ سلامت روده مؤثر هستند (این تحقیقات در موش هَمستِر انجام شده‌اند.)

قند: پلی ساکاریدهای میوه عناب شامل انواع خواص و طبع عناب خشک مختلفی از قندها مانند گلوکز، زایلوز، مانوز و فروکتوز است.

این میوه را می‌توانید جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری و کم خاصیت کنید و از ثابت ماندن وزن خودتان لذت ببرید.

عناب همچنین دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌سازد. چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است و همچنین  باعث ترمیم بافت‌های آسیب دیده و تقویت عضلات می‌شود.

استفاده از مطالب سایت کوکا در سایت های خبرخوان، آی فریم و لینک باکس ها اکیدا ممنوع است.

اگرچه، منابع و تحقیقات انجام‌شده در زمینه تأثیرات این میوه در بهبود سرماخوردگی محدود بوده و نمی‌توان با قطعیت دراین‌باره نظر داد.

یک مطالعه تجربی روی موش‌های مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکننده‌ای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موش‌هایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Report this page